img


spacer spacer spacer
spacer
Frissítve: 2009.03.21
Kültéri Szekrény

(opcionálisan egyenáramú áramellátással és akkumulátorral)

Type 2 Kültéri Szekrény


Kültéri telepítéseknél a megbízhatóság kulcsa az, hogy egy hűvös, száraz és biztonságos környezetet biztosítsunk az elektronikai eszközök számára. A Type 2 Kültéri Szekrény sokat bíró konstrukciója tartalmazza a hőtechnikai rendszereket (alapkiépítésben ventilátor-szűrő rendszer, opcionális légkondicionáló, fűtő), így biztosítva, hogy a legérzékenyebb elektronikai eszközök is jól működjenek, akár szélsőséges környezeti hatások közepette is.
Ezt a terméket többféle képpen lehet rögzíteni. Opcionális lábazat, falirögzítés, oszlopbilincs, H keretekhez szükséges rögzítés.

Alkalmazások
A szekrény kíválóan alkalmas áramellátáshoz, akkumulátorokhoz, távközlési berendezésekhez, akár mindez integrálva egy robusztus, gazdaságos csomagban.
Vezetéknélküli berendezések, optikai berendezések, kábeltévé, ADSL, WLAN készülékek mind-mind elhelyezhetők benne. Lehet önálló szünetmentes áramellátó szekrényként is alkalmazni, amikor egy meglévő alkalmazás bővítésére kerül sor.A megerősített szerkezet ipari környezetben is elhelyezhető.


Megbízhatóság
Kültéri telepítéseknél a megbízhatóság kulcsa az, hogy egy hűvös, száraz és biztonságos környezetet biztosítsunk az elektronikai eszközök számára. Ez a szekrény több, mint kielégítő, mivel a konstrukciója tartalmazza a hőtechnikai rendszereket (alapkiépítésben ventilátor-szűrő rendszer, opcionális légkondicionáló, fűtő), így biztosítva, hogy a legérzékenyebb elektronikai eszközök is jól működjenek, akár szélsőséges környezeti hatások közepette is.


Méretek
- Szélesség: 585mm
- Mélység: 530mm + hűtőrendszer
- Magasság: 736mm / 12U a berendezésnek + 3U a kábelrendezéshez, hálózati elosztókhoz

Hűtés
Ventillátor & Szűrő, túlnyomással
Opc. Légkondicionáló
A hűtésrendszer az ajtóba épített,
Konfigurálható, bővíthető


Konstrukció
Mindegyik változat IP55-ös
Egyszerű keret
Egyrétegű, opcionális szigeteléssel
Aluminium


Rögzítési opciók
Lábazat 150mm
Fali, vagy oszlop bilincs

Angol nyelvű adatlap Type 2 Kültéri szekrény

Type 3-as 1,5m és 1,8 m magas Kültéri szekrényeket is forgalamzunk:
Angol nyelvű adatlap Type 3 Kültéri szekrény