img


spacer spacer spacer
spacer
Frissítve: 2008.04.11
SPS 10/100 Jelvezeték szűrő

Elektromágneses árnyékolással védett helyiségekbe vezetékeket, kábeleket szűrők közbeiktatásával lehet bevezetni, amelyek megakadályozzák az információ nem kívánt kiszivárgását, illetve a zavarjelek bejutását a környezetből. Az SPS 10/100 jelvezeték szűrő 10 vezeték, 5 érpár bekötését teszi lehetővé, 10db szűrőt tartalmaz közös, mart alumínium dobozban, amelyek az átviteli frekvenciatartományuk felett 18GHz frekvenciáig 100dB csillapítást biztosítanak.

Főbb műszaki jellemzők:

sps spec

A zavarszűrő szabványos csatlakozói:

sps spec

sps spec

Analóg telefon (TF) szűrő csillapítása 2000MHz-ig:
sps spec Felszerelés falsíkra merőlegesen: sps spec
A szűrő dobozát a helyiség fémes falburkolatába beépített fémlemezre a falra merőleges helyzetben felszerelve a következő szabványos csatlakozók állnak rendelkezésre a helyiségben (a kimeneten) és a helyiségen kívül (a bemeneten) is:
• egy 9 pontos D-sub: PC soros port (RS232),
• két 8/4 bekötésű RJ45: ISDN S0, videokonferencia (VC), Ethernet (LAN) csatlakozó,
• öt 6/2 bekötésű RJ11: analóg ill, digitális telefon vagy ADSL (TF, DTF, ADSL)
csatlakozó
A bemeneten és a kimeneten egy-egy 10 pontos sorkapocs mező is van kábeles bekötésre számára.

Felszerelés falsíkra:

sps spec
Falsíkra történő felszerelés esetén a kimenetre bekötött kábelt a rajznak megfelelően árnyékolt flexibilis csövön keresztül kell vezetni az árnyékolásba épített fémlapig. A kimeneti csatlakozókat külön rendelhető fedéllel kell letakarni.
Lakóhelyi környezetben árnyékolás nélküli helyiségben a vezetékeken érkező zavarok hatékony szűrése (40-60dB csillapítás) érhető el árnyékolt kábeles bekötéssel, amelynek legalább 1m hosszúságúnak kell lennie.